Proizvodnja i prodaja pvc i alu stolarije

SILVER TEAM D.O.O je kompanija osnovana 2009 godine i bavi se trgovinskom i proizvodnom delatnošću, vezanim za PVC stolariju. Kao generalni distributeri proizvođača mašina TITIZ, SAWSHARK, i PVC profila nemačkog proizvođača INOUTIC, člana DECEUNINIC grupe, u mogućnosti smo da pružimo kvalitetnu i brzu uslugu svim našim klijentima.

Našim kupcima nudimo izradu PVC i ALU prozora i vrata, ulaznih i sobnih, zastakljivanje terasa, izloga, pregradnih zidova., i sve to od najkvalitetnijeg materijala. Profili od kojih izrađujemo stolariju su petokomorni i šestokomorni, najčešće u beloj boji a po želji kupaca, može se izraditi u boji drveta - zlatni hrast, orah i mahagoni.

Okov, koji ugrađujemo u stolariju, je nemački, SIEGENIA. Nezaobilazan program čine PVC i ALU roletne, spoljne i unutrašnje, komarnici i venecijaneri.

U izradi PVC stolarije koristimo termoizolaciono staklo, debljine 24mm a u izradi ALU stolarije 20 mm. Po želji kupaca, može se ugraditi i troslojno staklo, niskoemisiono staklo punjeno argonom, peskirno staklo itd.

U prodaji takođe imamo širok asortiman PVC ispuna ( ravnih panela ) i ukrasnih panela za ulazna i sobna vrata. Imamo zatvorene panele i panele sa staklom, sa ukrasnim lajsnama u beloj i zlatnoj boji. Ravne panele imamo u dimenzijama 1000 x 2000, debljine 20 mm i 24 mm i panele 2000 x 3000, debljine 24 mm.

Opširnije o našim delatnostima možete pogledati na stranama:

img

Mašine za proizvodnju aluminijumske i pvc stolarije
Opširnije

img

Proizvodnja aluminijumske i pvc stolarije
Opširnije

img

Prodaja profila za aluminijumsku i pvc stolariju
Opširnije

img

Prodaja okova za nameštaj
Opširnije


O nama

SILVER TEAM je kompanija osnovana 2009 godine u Beogradu, i bavi se trgovinskom i proizvodnom delatnošću, vezanim za ALU i PVC stolariju.

Uvek garantujemo za kvalitet i funkcionalnost naših proizvoda i činimo vaš dom udobnijim.

Čime se bavimo

Svojim kupcima uvek nudimo kvalitetne proizvode po povoljnim cenama, i ono što je najvažnije - uvek poštujemo dogovore i rokove. Naše osnovne delatnosti su:

  • Prodaja mašina za alu i pvc stolariju
  • Proizvodnja pvc stolarije
  • Prodaja pvc stolarije
  • Prodaja profila za pvc stolariju
  • Okovi za nameštaj

Kontakt infromacije

Silverteam doo
Koste Alkovića 19
Naselje Plavi Horizonti, Zemun, Beograd

Tel: 011/317 0200
Fax: 011/317 0200
Mob: 060/317 0200

silverteam.doo@gmail.com